ART ZNST

ART ZNSTD

Drie dagen art & jewels op het Hembrugterrein

In het laatste weekend van mei kun je je weer drie dagen lang onderdompelen in kunst tijdens de zevende editie van het Artzaanstad Event. Zo’n 100 kunstenaars en ontwerpers uit het hele land betrekken de industriële Projectfabriek waar zij zelf hun werk laten zien. Onder het motto “be smart, rent art” zijn de werken van de kunstenaars niet alleen te koop, maar ook te huur via Artzaanstad.

Tijdens het driedaagse kunstevent bieden we elk jaar een podium aan zowel gevestigde namen als talentvolle startende professionele kunstenaars en ontwerpers. Op de beurs zijn onder meer schilderijen, fotografie, sculpturen en sieraden te zien. De feestelijke opening is op vrijdag 25 mei door schrijver, columnist en huisdichter van het televisieprogramma De Wereld Draait Door, Nico Dijkshoorn, die een aantal van de kunstwerken op zijn eigen(wijze) manier onder de loep zal nemen.

https://artzaanstad.nl/content/

Please Wait